yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı yürekin bayağı alışverişlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Tuzaküminyum evet da kuvvetli malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene alan verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk yapının özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın kullanım derslikı kabilinden faktörler tesirli olmaktadır.

Bu baplar, yangın merdiveni berhavaluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlamlar.

Kaçış midein kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak ferahliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki örgülarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yanı sıra engel, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğnöbetmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page